Menu

EKO - kosze, pudełka, stojaki

Wszystko EKO z kartonu i papieru

Zupa szparagową Natural Balance z warzywami i ziarnami.

ekokosze

Zupa szparagową Natural Balance z warzywami i ziarnami.

1 porcja
1 miarka (28 g) Szparagowej Zupy Natural Balance
220 ml wody
2 szparagi pokrojone w kawałki o długości 2 cm
25 g strączków młodego groszku
2 łyżki mrożonego groszku
2 łyżki ugotowanych ziaren jęczmienia lub innego ulubionego zboża.

Doprowadź wodę i zupę w proszku do wrzenia, cały czas mieszając, by nie zrobiły się grudki. Gdy zupa się zagotuje, dodaj szparagi i strączki młodego groszku, gotuj przez minutę. Na dnie talerza rozłóż groszek i ugotowane ziarna, zalej zupą, by się podgrzały, podawaj.

© EKO - kosze, pudełka, stojaki
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci